Hinnasto

 

Harrasteryhmien harjoitusmaksut


1Jäsenmaksu
Seuran jäsenmaksu on 30€/vuosi. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Myös vanhemmilla ja muilla tukijoilla on mahdollisuus liittyä Alppilan Salamoiden kannattajajäseneksi 30€/vuosi jäsenmaksulla. Kannatusjäsenmaksun voit suorittaa myClubin verkkokaupassa.
2Kevätkausi 2020
Harrasteryhmien kevätkausi alkaa tiistaina 7.1.2020. Ryhmäkohtaisen aloitusajankohdan näet jäsenrekisterissä, ilmoittautumisen vahvistusviestissä sekä ennen kauden alkua saapuvassa tiedotteessa.

Kausi jatkuu 10.5. saakka. Kausi sisältää 17 harjoituskertaa. Talvilomalla ei ole harjoituksia, eikä pääsiäisenä 9-13.4. Poikkeusharjoituksista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti sähköpostitse, sekä seuran nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.
3Kokeilukerta
Uudet voimistelijat voivat käydä kokeilemassa harrastusta 1 - 2 kertaa. Tällöin on ilmoittauduttava ryhmään normaaliin tapaan yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Kausimaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli kokeilun jälkeen voimistelija ei ole tyytyväinen ryhmään, voidaan ilmoittautuminen perua. Tällöin kausimaksu palautetaan muuten, mutta kokeilun ajalta peritään 30€ varausmaksu.

Peruutuksista on ilmoitettava kirjallisesti seuran sähköpostiin toimisto@alppilansalamat.fi viikon sisällä kokeilukerrasta.
4Peruutukset ja kesken kautta lopettaminen

Harjoitusmaksua ei hyvitetä, mikäli harjoitukset peruuntuvat Alppilan Salamoista riippumattomasta syystä. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavan harjoituskerran.

Kesken kautta lopettaneille ei palauteta maksettua harjoitusmaksua. Kauden harjoitusmaksu tulee olla maksettuna annettuun eräpäivään mennessä. Maksamatta jätetty maksu ei ole peruutus. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisesti.

5Kesken kautta aloittaminen
Hyvitämme kausimaksuissa kesken kautta aloittamisen. Ilmoittautumisen jälkeen ole yhteydessä seuran sähköpostiin toimisto@alppilansalamat.fi saadaksesi korjatun laskun.
6Maksujärjestelyt ja paljousalennus

Mikäli haluat sopia maksujärjestelyistä, ole yhteydessä toimisto@alppilansalamat.fi. Poikkeavista maksujärjestelyistä sovittava aina sähköpostitse.

Seurallamme on käytössä paljousalennus harrasteryhmissämme useamman kerran viikossa harjoitteleville voimistelijoille. Ensimmäisestä ryhmästä kausimaksu on hinnaston mukainen, mutta seuraavista ryhmistä voimistelija saa alennusta -20%. Mikäli harjoitusryhmien hinnat eivät ole samat, annetaan alennus edullisemmasta ryhmästä. Alennusta ei myönnetä automaattisesti, joten osallistuessasi useampaan ryhmään, olethan yhteydessä toimisto@alppilansalamat.fi.

7Tapaturmavakuutus

Alppilan Salamoiden kaikki harrasteryhmien voimistelijat on vakuutettu IF:in tapaturmavakuutuksella. Vakuutus on voimassa seuran harjoituksissa ja tapahtumissa.

Mahdollisen vahingon sattuessa ohjaaja antaa paikalla ensiavun ja ohjaa lapsen tarvittaessa jatkohoitoon. Vahinkotapahtumista ilmoitetaan aina huoltajalle.

Vahingon sattuessa voimistelijan lääkäri- ja hoitokulut maksetaan ensin itse, jonka jälkeen korvaukset haetaan vakuutusyhtiöstä. Tapaturman sattuessa olethan pikaisesti yhteydessä toimistoomme toimisto@alppilansalamat.fi. Korvaukset tulee hakea aina seuran kautta.

Vakuutus kattaa myös ne harrastekilparyhmien ja esikilparyhmien voimistelijat, jotka eivät osallistu kansalliseen kilpailutoimintaan.

 

Kilparyhmien harjoitusmaksut

Alppilan Salamoiden kilpa- ja harrastekilparyhmillä on ryhmäkohtaiset harjoitusmaksut.


Seuralla on vuodessa kaksi laskutuskautta: tammikuu–kesäkuu ja heinäkuu–joulukuu. Harjoitusmaksu laskutetaan kahden kuukauden välein. Kesken kauden lopettaneille harjoitusmaksua ei palauteta.

Kilpailumaksut, leirit ja varustehankinnat laskutetaan erikseen.

Kilparyhmään sitoutuminen tarkoittaa treenaamista vuoden kaikkina toimintajaksoina ryhmän aikataulujen mukaisesti. Kilparyhmillä on harjoitukset myös koulujen loma-aikoina, jonka takia niitä ei hyvitetä laskussa. Myöskään voimistelijoiden omia lomia ei harjoitusmaksuissa hyvitetä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Kilparyhmien harjoitusmaksut
tammikuusta 2020 alkaen

Kilparyhmiemme harjoitusmaksut jakaantuvat yhdelletoista kuukaudelle.
Heinäkuu on maksuvapaa kuukausi.


2 x vk

87

/ kk

3 x vk

109

/ kk

4 x vk

131

/ kk

5 x vk

153

/ kk
1Jäsenmaksu
Seuran jäsenmaksu on 30€/vuosi. Jäsenmaksu peritään kaikilta liikuntaryhmiin osallistuvilta vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Myös vanhemmilla ja muilla tukijoilla on mahdollisuus liittyä Alppilan Salamoiden kannattajajäseneksi 30€/vuosi jäsenmaksulla. Kannatusjäsenmaksun voit suorittaa myClubin verkkokaupassa.
2Kilpailulisenssi

Kaikki kilpailevat voimistelijat tarvitsevat Voimisteluliiton kilpailulisenssin. Lisenssikausi alkaa 1.9.2019 ja päättyy 31.8.2020.

Voimisteluliiton kilpailulisenssin omaavat kilpailevat voimistelijat tarvitsevat erillisen vakuutuksen (Voimisteluliitto tarjoaa vakuutusta lisenssin yhteydessä)

Varmistakaa vakuutusyhtiöstänne onko lapsellanne tapaturmavakuutus, joka korvaa vahingot myös kilpaurheilussa.

Lisenssistä voi maksaa vain kilpailuosuuden, jos teillä on hankittuna oma erillinen vakuutus lapselle, joka korvaa vahingot myös kilpaurheilussa.

Huom! Kilpailulisenssiin (Stara/NTV/MTV/TG yms.) omaava voimistelija ei kuulu seuran tapaturmavakuutuksen piiriin.

3Sairausloma sairauslomatodistuksella
Urheilijan sairastuessa ensimmäisen sairauslomakuukauden harjoitusmaksua ei hyvitetä. Toisesta sairauslomakuukauden harjoitusmaksusta hyvitetään 50 prosenttia. Sairauden jatkuessa kolmas kuukausi hyvitetään kokonaan. Hyvitystä ei saa, mikäli lapsi osallistuu ryhmän harjoitteluun.
4Maksukuukaudet

Kilparyhmiemme harjoitusmaksut jakaantuvat yhdelletoista kuukaudelle.
Heinäkuu on maksuvapaa kuukausi.