Hinnasto

 

Harrasteryhmien harjoitusmaksut


1Jäsenmaksu
Alppilan Salamoiden jäsenmaksu on kaikilta voimistelijoilta 35 €/toimintavuosi (syksy 2018 - kevät 2019). Jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti harjoitusmaksun yhteydessä.
2Syyskausi 2018
Harrasteryhmien syyskausi alkaa torstaina 30.8.. Poikkeuksena Kisahallin sunnuntai ryhmät aloittavat vasta 6.9.. Ryhmäkohtaisen aloitusajankohdan näet jäsenrekisterissä, ilmoittautumisen vahvistusviestissä sekä ennen kauden alkua saapuvassa tiedotteessa.

Kausi jatkuu 16.12. asti. Kausi sisältää 15 harjoituskertaa. Syyslomalla harjoitukset pidetään normaalisti. Poikkeusharjoituksista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti sähköpostitse.
3Kokeilukerta
Uudet voimistelijat voivat käydä kokeilemassa harrastusta 1 - 2 kertaa. Tällöin on ilmoittauduttava ryhmään normaaliin tapaan yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Kausimaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli kokeilun jälkeen voimistelija ei ole tyytyväinen ryhmään, voidaan ilmoittautuminen perua. Tällöin kausimaksu palautetaan muuten, mutta kokeilun ajalta peritään 30€ varausmaksu.

Peruutuksista on ilmoitettava kirjallisesti seuran sähköpostiin voimistelu@alppilansalamat.fi viikon sisällä kokeilukerrasta.
4Peruutukset ja kesken kautta lopettaminen

Harjoitusmaksua ei hyvitetä, mikäli harjoitukset peruuntuvat Alppilan Salamoista riippumattomasta syystä. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavan harjoituskerran.

Kesken kautta lopettaneille ei palauteta maksettua harjoitusmaksua. Kauden harjoitusmaksu tulee olla maksettuna annettuun eräpäivään mennessä. Maksamatta jätetty maksu ei ole peruutus. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisesti.

5Kesken kautta aloittaminen
Hyvitämme kausimaksuissa kesken kautta aloittamisen. Ilmoittautumisen jälkeen ole yhteydessä seuran sähköpostiin toimisto@alppilansalamat.fi saadaksesi korjatun laskun.
6Maksujärjestelyt
Mikäli haluat sopia maksujärjestelyistä, ole yhteydessä toimisto@alppilansalamat.fi. Poikkeavista maksujärjestelyistä sovittava aina sähköpostitse.
7Jumppaturva / Vakuutus

Alppilan Salamoiden kaikki harrasteryhmien voimistelijat on vakuutettu Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksella. Vakuutus on voimassa seuran harjoituksissa ja tapahtumissa.

Mahdollisen vahingon sattuessa ohjaaja antaa paikalla ensiavun ja ohjaa lapsen tarvittaessa jatkohoitoon.

Vahinkotapahtumista ilmoitetaan aina vanhemmille.

Jos lääkärin hoidolle on tarvetta ja lapsi hoidetaan yksityisessä hoitolaitoksessa, huoltaja maksaa kulut ensin itse, ja hakee sitten korvausta Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksesta.

Vakuutus kattaa myös ne harrastekilparyhmien ja esikilparyhmien voimistelijat, jotka eivät osallistu kansalliseen kilpailutoimintaan.

 

Kilparyhmien harjoitusmaksut

Alppilan Salamoiden kilpa- ja harrastekilparyhmillä on ryhmäkohtaiset harjoitusmaksut.


Seuralla on vuodessa kolme laskutuskautta: tammikuu–huhtikuu, toukokuu–elokuu ja syyskuu–joulukuu. Harjoitusmaksu laskutetaan kunkin kauden ensimmäisen kuukauden aikana; tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Kesken kauden lopettaneille harjoitusmaksua ei palauteta.

Kilpailumaksut, leirit ja varustehankinnat laskutetaan erikseen.

Kilparyhmään sitoutuminen tarkoittaa treenaamista vuoden kaikkina toimintajaksoina ryhmän aikataulujen mukaisesti. Kilparyhmillä on harjoitukset myös koulujen loma-aikoina, jonka takia niitä ei hyvitetä laskussa. Myöskään voimistelijoiden omia lomia ei harjoitusmaksuissa hyvitetä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Vuonna 2019 kilparyhmiemme laskutus yhtenäistetään, ja laskutus määräytyy harjoituskertojen mukaan.

 

Kilparyhmien harjoitusmaksut
tammikuusta 2019 alkaen

Kilparyhmiemme harjoitusmaksut jakaantuvat yhdelletoista kuukaudelle.
Heinäkuu on maksuvapaa kuukausi.


2 x vk

87

/ kk

3 x vk

109

/ kk

4 x vk

131

/ kk

5 x vk

153

/ kk
1Jäsenmaksu
Alppilan Salamoiden jäsenmaksu on kaikilta voimistelijoilta 35 €/toimintavuosi (syksy 2018 - kevät 2019). Jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti harjoitusmaksun yhteydessä.
2Kilpailulisenssi

Kaikki kilpailevat voimistelijat tarvitsevat Voimisteluliiton kilpailulisenssin. Lisenssikausi alkaa 1.9.2018 ja päättyy 31.8.2019.

Voimisteluliiton kilpailulisenssin omaavat kilpailevat voimistelijat tarvitsevat erillisen vakuutuksen (Voimisteluliitto tarjoaa vakuutusta lisenssin yhteydessä)

Varmistakaa vakuutusyhtiöstänne onko lapsellanne tapaturmavakuutus, joka korvaa vahingot myös kilpaurheilussa.

Lisenssistä voi maksaa vain kilpailuosuuden, jos teillä on hankittuna oma erillinen vakuutus lapselle, joka korvaa vahingot myös kilpaurheilussa.

Lisenssin yhteydessä myytävä vakuutus ei ehkä kattavuudeltaan ja hinnaltaan ole paras mahdollinen vakuutus. Suosittelemme pyytämään vakuutusyhtiöiltä tarjouksen tapaturmavakakuutuksista, joista urheilurajoitus on poistettu.

Jos voimistelija ei kilpaile, niin silloin Jumppaturva-vakuutus on voimassa.

Huom! Kilpailulisenssiin (Stara/NTV/MTV/TG yms.) omaava voimistelija ei kuulu Jumppaturvavakuutuksen piiriin.

3Sairausloma sairauslomatodistuksella
Urheilijan sairastuessa ensimmäisen sairauslomakuukauden harjoitusmaksua ei hyvitetä. Toisesta sairauslomakuukauden harjoitusmaksusta hyvitetään 50 prosenttia. Sairauden jatkuessa kolmas kuukausi hyvitetään kokonaan. Hyvitystä ei saa, mikäli lapsi osallistuu ryhmän harjoitteluun.
4Maksukuukaudet

Kilparyhmiemme harjoitusmaksut jakaantuvat yhdelletoista kuukaudelle.
Heinäkuu on maksuvapaa kuukausi.