Hinnasto

 

Harrasteryhmien harjoitusmaksut

Harrasteryhmien kausimaksut sisältävät
seuran jäsenmaksun, sekä tapaturmavakuutuksen.


1Jäsenmaksu
Tammikuusta 2019 alkaen seuramme jäsenmaksu sisältyy harjoitusmaksujen hintaan, eikä sitä laskuteta erikseen. Vanhemmilla ja muilla tukijoilla on mahdollista liittyä Alppilan Salamoiden kannattajajäseneksi 30€/vuosi jäsenmaksulla.
2Kevätkausi 2019
Harrasteryhmien kevätkausi alkaa maanantaina 7.1.2019. Ryhmäkohtaisen aloitusajankohdan näet jäsenrekisterissä, ilmoittautumisen vahvistusviestissä sekä ennen kauden alkua saapuvassa tiedotteessa.

Kausi jatkuu 19.5. saakka. Kausi sisältää 18 harjoituskertaa. Talvilomalla harjoitukset pidetään normaalisti. Poikkeusharjoituksista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti sähköpostitse.
3Kokeilukerta
Uudet voimistelijat voivat käydä kokeilemassa harrastusta 1 - 2 kertaa. Tällöin on ilmoittauduttava ryhmään normaaliin tapaan yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Kausimaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli kokeilun jälkeen voimistelija ei ole tyytyväinen ryhmään, voidaan ilmoittautuminen perua. Tällöin kausimaksu palautetaan muuten, mutta kokeilun ajalta peritään 30€ varausmaksu.

Peruutuksista on ilmoitettava kirjallisesti seuran sähköpostiin voimistelu@alppilansalamat.fi viikon sisällä kokeilukerrasta.
4Peruutukset ja kesken kautta lopettaminen

Harjoitusmaksua ei hyvitetä, mikäli harjoitukset peruuntuvat Alppilan Salamoista riippumattomasta syystä. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavan harjoituskerran.

Kesken kautta lopettaneille ei palauteta maksettua harjoitusmaksua. Kauden harjoitusmaksu tulee olla maksettuna annettuun eräpäivään mennessä. Maksamatta jätetty maksu ei ole peruutus. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisesti.

5Kesken kautta aloittaminen
Hyvitämme kausimaksuissa kesken kautta aloittamisen. Ilmoittautumisen jälkeen ole yhteydessä seuran sähköpostiin toimisto@alppilansalamat.fi saadaksesi korjatun laskun.
6Maksujärjestelyt ja paljousalennus
Mikäli haluat sopia maksujärjestelyistä, ole yhteydessä toimisto@alppilansalamat.fi. Poikkeavista maksujärjestelyistä sovittava aina sähköpostitse. Seurallamme on käytössä paljousalennus harrasteryhmissämme useamman kerran viikossa harjoitteleville voimistelijoille. Ensimmäisestä ryhmästä kausimaksu on hinnaston mukainen, mutta seuraavista ryhmistä voimistelija saa alennusta -20%. Mikäli harjoitusryhmien hinnat eivät ole samat, annetaan alennus edullisemmasta ryhmästä. Alennusta ei myönnetä automaattisesti, joten osallistuessasi useampaan ryhmään, olethan yhteydessä toimisto@alppilansalamat.fi.
7Tapaturmavakuutus

Alppilan Salamoiden kaikki harrasteryhmien voimistelijat on vakuutettu IF:in tapaturmavakuutuksella. Vakuutus on voimassa seuran harjoituksissa ja tapahtumissa.

Mahdollisen vahingon sattuessa ohjaaja antaa paikalla ensiavun ja ohjaa lapsen tarvittaessa jatkohoitoon. Vahinkotapahtumista ilmoitetaan aina huoltajalle.

Vahingon sattuessa voimistelijan lääkäri- ja hoitokulut maksetaan ensin itse, jonka jälkeen korvaukset haetaan vakuutusyhtiöstä. Tapaturman sattuessa olethan pikaisesti yhteydessä toimistoomme toimisto@alppilansalamat.fi. Korvaukset tulee hakea aina seuran kautta.

Vakuutus kattaa myös ne harrastekilparyhmien ja esikilparyhmien voimistelijat, jotka eivät osallistu kansalliseen kilpailutoimintaan.

 

Kilparyhmien harjoitusmaksut

Alppilan Salamoiden kilpa- ja harrastekilparyhmillä on ryhmäkohtaiset harjoitusmaksut.


Seuralla on vuodessa kaksi laskutuskautta: tammikuu–kesäkuu ja heinäkuu–joulukuu. Harjoitusmaksu laskutetaan kahden kuukauden välein. Kesken kauden lopettaneille harjoitusmaksua ei palauteta.

Kilpailumaksut, leirit ja varustehankinnat laskutetaan erikseen.

Kilparyhmään sitoutuminen tarkoittaa treenaamista vuoden kaikkina toimintajaksoina ryhmän aikataulujen mukaisesti. Kilparyhmillä on harjoitukset myös koulujen loma-aikoina, jonka takia niitä ei hyvitetä laskussa. Myöskään voimistelijoiden omia lomia ei harjoitusmaksuissa hyvitetä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Kilparyhmien harjoitusmaksut
tammikuusta 2019 alkaen

Kilparyhmiemme harjoitusmaksut jakaantuvat yhdelletoista kuukaudelle.
Heinäkuu on maksuvapaa kuukausi.


2 x vk

87

/ kk

3 x vk

109

/ kk

4 x vk

131

/ kk

5 x vk

153

/ kk
1Jäsenmaksu
Alppilan Salamoiden jäsenmaksu on kaikilta voimistelijoilta 30 €/toimintavuosi (kevät + syksy 2019). Jäsenmaksu laskutetaan automaattisesti vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä.
2Kilpailulisenssi

Kaikki kilpailevat voimistelijat tarvitsevat Voimisteluliiton kilpailulisenssin. Lisenssikausi alkaa 1.9.2018 ja päättyy 31.8.2019.

Voimisteluliiton kilpailulisenssin omaavat kilpailevat voimistelijat tarvitsevat erillisen vakuutuksen (Voimisteluliitto tarjoaa vakuutusta lisenssin yhteydessä)

Varmistakaa vakuutusyhtiöstänne onko lapsellanne tapaturmavakuutus, joka korvaa vahingot myös kilpaurheilussa.

Lisenssistä voi maksaa vain kilpailuosuuden, jos teillä on hankittuna oma erillinen vakuutus lapselle, joka korvaa vahingot myös kilpaurheilussa.

Lisenssin yhteydessä myytävä vakuutus ei ehkä kattavuudeltaan ja hinnaltaan ole paras mahdollinen vakuutus. Suosittelemme pyytämään vakuutusyhtiöiltä tarjouksen tapaturmavakakuutuksista, joista urheilurajoitus on poistettu.

Huom! Kilpailulisenssiin (Stara/NTV/MTV/TG yms.) omaava voimistelija ei kuulu Jumppaturvavakuutuksen piiriin.

3Sairausloma sairauslomatodistuksella
Urheilijan sairastuessa ensimmäisen sairauslomakuukauden harjoitusmaksua ei hyvitetä. Toisesta sairauslomakuukauden harjoitusmaksusta hyvitetään 50 prosenttia. Sairauden jatkuessa kolmas kuukausi hyvitetään kokonaan. Hyvitystä ei saa, mikäli lapsi osallistuu ryhmän harjoitteluun.
4Maksukuukaudet

Kilparyhmiemme harjoitusmaksut jakaantuvat yhdelletoista kuukaudelle.
Heinäkuu on maksuvapaa kuukausi.