Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ryhmiin!


Ilmoittautuminen ryhmiin tehdään jäsenrekisteriohjelma myClubin kautta.

Ilmoittautumispalveluun

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin alkaa 1.12.2020!


Harrasteryhmien kevään 2021 ilmoittautuminen alkaa tiistaina 1.12.2020. Ryhmäkohtaisen aloitusajankohdan näet jäsenrekisterissä, ilmoittautumisen vahvistusviestissä, sekä ennen kauden alkua saapuvassa tiedotteessa.

Poikkeusharjoituksista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti sähköpostitse, sekä seuran nettisivuilla.

Ohjeet ilmoittautumispalveluun


1. Voit aloittaa myClubin käytön kirjautumalla / rekisteröitymällä sisään palveluun, tai valitsemalla ensin tapahtuman johon haluat osallistua.

2. Tapahtumaan ilmoittautuminen: Luettelosta löydät alkavat harrasteryhmämme. Voit joko selata listaa, tai rajata hakuasi suodattimista esimerkiksi harjoituspaikan mukaan. Löydettyäsi sopivan ryhmän, klikkaa ”Ilmoittaudu tästä” ja seuraa ohjeita. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt / kirjautunut palveluun, tulee se tehdä tässä kohtaa. Ilmoittauduthan tapahtumiin sen voimistelijan tiedoilla, joka tapahtumaan on osallistumassa. Samalle jäsentilille on mahdollista lisätä useampi jäsen.

3. MyClub palvelusta näet omat ilmoittautumiset, sekä laskut. Suosittelemme viikkokatsauksen hyväksymistä, jolloin laskujen ja tapahtumien ajankohtaiset tiedot tulevat suoraan sähköpostiisi.

4. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?”. Älä luo samalle henkilölle useita tunnuksia!

5. Kesken kauden aloittaminen: Ilmoittautuessasi ryhmään kesken kauden, tulee sinun etsiä kalenterista ryhmän aloitus ajankohta. Vain sieltä pääset ilmoittautumaan ryhmään.

6. Ongelmatilanteissa voit lukea myClubin ohjeet, tai olla tarvittaessa yhteydessä toimisto@alppilansalamat.fi.

1Useamman jäsenen liittäminen samalle jäsentilille

Jos sinulla on jo yksi jäsentili myClub ID:lle, voit liittää toisen jäsenen (esim. lapsesi) tilin seuraavasti:

1. Klikkaa oma nimi -pudotusvalikosta 'Liitä uusi jäsentili'

2. Syötä sähköpostiosoite, joka esiintyy liitettävässä seuran jäsentilissä ja paina 'Seuraava'-painiketta. Sähköpostiosoitteeseen toimitetaan kutsu hallinnoida seurassa olevia jäsentilejä. Jäsentilin hallinnointikutsu lähetetään erikseen jokaisen jäsentilin osalta, joissa syöttämäsi sähköpostiosoite esiintyy jäsenen tai huoltajien sähköpostiosoitekentässä. Jos sähköpostiosoitetta ei löydy jäsentilistä, ota yhteyttä seuran toimihenkilöön tarkistaaksesi sähköpostiosoitteen oikeellisuus seuran jäsentilissä. Seuralla rekisterinpitäjänä on oikeus lisätä ja/tai päivittää sähköpostiosoitteita jäsentilillä, jos tiedot ovat puutteelliset tai vanhentuneet.

3. Avaa sähköpostisi ja klikkaa ‘Hyväksy kutsu’-painiketta liittääksesi kyseinen jäsentili myClub ID:hen.

4. myClub -avautuu ‘Liitä jäsentili’-näkymään. Liitä jäsentili klikkaamalla ‘Hyväksy’-painiketta.

5. Jäsentili on nyt liitetty myClub ID:hen ja voit jatkaa myClubin käyttöä. Toista kohdat 3 ja 4 kaikille sähköpostissa löytyneille jäsentilin hallinnointikutsuille.

Video-ohjeet useamman lapsen ilmoittamisesta ryhmiin: https://www.youtube.com/watch?v=-Cb6mzDpecw

2Kokeileminen
Uudet voimistelijat voivat käydä kokeilemassa harrastusta yhden kerran. Tällöin on ilmoittauduttava ryhmään normaaliin tapaan ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Kausimaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli kokeilun jälkeen voimistelija ei ole tyytyväinen ryhmään, voidaan ilmoittautuminen perua. Tällöin kausimaksu palautetaan muuten, mutta kokeilun ajalta peritään 30€ kokeilumaksu.

Peruutuksista on ilmoitettava kirjallisesti seuran sähköpostiin toimisto@alppilansalamat.fi viikon sisällä kokeilukerrasta.
3Kesken kauden lopettaminen
Kesken kautta lopettaneille ei palauteta maksettua harjoitusmaksua. Kauden harjoitusmaksu tulee olla maksettuna annettuun eräpäivään mennessä. Maksamatta jätetty maksu ei ole peruutus. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisesti.
4Kesken kautta aloittaminen
Ilmoittautuessasi ryhmään kesken kauden, tulee sinun etsiä kalenterista ryhmän aloitus ajankohta. Vain sieltä pääset ilmoittautumaan ryhmään. Hyvitämme kausimaksuissa kesken kautta aloittamisen. Ilmoittautumisen jälkeen ole yhteydessä seuran sähköpostiin toimisto@alppilansalamat.fi saadaksesi korjatun laskun.
5Maksujärjestelyt
Mikäli haluat sopia maksujärjestelyistä, ole yhteydessä toimisto@alppilansalamat.fi. Poikkeavista maksujärjestelyistä sovittava aina sähköpostitse.