Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ryhmiin!


Ilmoittautuminen ryhmiin tehdään jäsenrekisteriohjelma Hoikan kautta.

Ilmoittautumispalveluun

Syyskausi alkaa!


Harrasteryhmien syyskausi alkaa torstaina 30.8.. Poikkeuksena Kisahallin sunnuntai ryhmät aloittavat vasta 6.9.. Ryhmäkohtaisen aloitusajankohdan näet jäsenrekisterissä, ilmoittautumisen vahvistusviestissä sekä ennen kauden alkua saapuvassa tiedotteessa.

Kausi jatkuu 16.12. asti. Kausi sisältää 15 harjoituskertaa. Syyslomalla harjoitukset pidetään normaalisti. Poikkeusharjoituksista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti sähköpostitse.

Ohjeet ilmoittautumispalveluun


1. Valitse vasemmalta ilmoittautuminen, niin pääset ilmoittamaan voimistelijan ryhmiin.

2. Valitse ryhmät, joihin haluatte ilmoittautua ja paina alhaalta ”Jatka vaiheeseen 2: Laskun hyväksyminen”

3. Tarkista valitut ryhmät, että ne ovat oikein. Sen jälkeen paina alhaalta “Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: Laskun tarkastelu”

4. Ilmoittautuminen on valmis kun lasku on luotu ja hyväksytty. Saat ilmoittautumisesta sähköpostiisi vahvistuksen sekä laskun. Mikäli olet ilmoittautunut jonotuspaikalle, sinut siirretään varsinaiseen ryhmään heti, kun ryhmässä on tilaa. Ryhmästä paikan saaneille tulee sähköpostitse vahvistus ryhmään ilmoittautumisesta, sekä lasku.

Ilmoittautumiskohdassa näkyy vain ryhmät joihin voimistelija voi ilmoittautua. Mikäli oikeaa ryhmää ei löydy tai ilmoittautuessa tulee ongelmia, olethan yhteydessä voimistelu@alppilansalamat.fi.

Aiemmin seurassa voimistelleet


Jokaisella vuosien 2009 - 2018 aikana seurassamme voimistelleella on jo tunnukset ohjelmaan. Älä rekisteröi lastasi uudestaan, vaan kirjaudu sisään vanhoilla tunnuksilla. Käyttäjä nimi on voimistelijan nimi tai sähköpostiosoite, jolla tunnukset on luotu järjestelmään.

Mikäli et muista salasanaa, niin valitse “tilaa uusi salasana”. Mikäli et muista käyttäjätunnusta, olethan yhteydessä sähköpostitse voimistelu@alppilansalamat.fi. On tärkeää ettet luo uusia tunnuksia, mikäli olet jo kerran luonut tunnukset.

Tarkista voimistelijan tiedot ennen ilmoittautumista ja täytä vanhempien yhteystiedot lisätiedot kohtaan mikäli ne puuttuvat.

Uudet voimistelijat


Rekisteröidy käyttäjäksi. Täytä lomake voimistelijan tiedoilla ja klikkaa ´Rekisteröidy´. Sähköpostiosoitteeksi se osoite, johon lasku halutaan. Täytäthän myös Lisätiedot-kohtaan voimistelijan vanhempien nimen/nimet ja puhelinnumero(t). Mikäli haluat ilmoittaa usean voimistelijan yhdellä kirjautumisella, katso kohta “Usean voimistelijan ilmoittaminen” alempaa.

Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjätunnus ja salasana näkyvät ruudulla ja lisäksi ne lähetetään ohjelmasta automaattisesti ohjelmaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

1Usean voimistelijan ilmoittaminen
Mikäli haluat hoitaa useamman voimistelijan ilmoittautumiset yhdellä kirjautumisella, voit toimia seuraavasti:
• rekisteröi huoltaja käyttäjäksi
• rekisteröi voimistelijat huoltajan alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT-sivulla kohdassa "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi". Täytä aukeavalle lomakkeelle lapsen tiedot, mutta muista laittaa sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!
2Kokeileminen
Uudet voimistelijat voivat käydä kokeilemassa harrastusta 1 - 2 kertaa. Tällöin on ilmoittauduttava ryhmään normaaliin tapaan ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Kausimaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli kokeilun jälkeen voimistelija ei ole tyytyväinen ryhmään, voidaan ilmoittautuminen perua. Tällöin kausimaksu palautetaan muuten, mutta kokeilun ajalta peritään 30€ varausmaksu.

Peruutuksista on ilmoitettava kirjallisesti seuran sähköpostiin voimistelu@alppilansalamat.fi viikon sisällä kokeilukerrasta.
3Kesken kauden lopettaminen
Kesken kautta lopettaneille ei palauteta maksettua harjoitusmaksua. Kauden harjoitusmaksu tulee olla maksettuna annettuun eräpäivään mennessä. Maksamatta jätetty maksu ei ole peruutus. Peruutukset on tehtävä aina kirjallisesti.
4Kesken kautta aloittaminen
Hyvitämme kausimaksuissa kesken kautta aloittamisen. Ilmoittautumisen jälkeen ole yhteydessä seuran sähköpostiin toimisto@alppilansalamat.fi saadaksesi korjatun laskun.
5Maksujärjestelyt
Mikäli haluat sopia maksujärjestelyistä, ole yhteydessä toimisto@alppilansalamat.fi. Poikkeavista maksujärjestelyistä sovittava aina sähköpostitse.