Kulkukortit

Kulkukortit


Kisahallin ja Liikuntamyllyn kulunvalvontaporttien vuoksi jokaisella Alppilan Salamoiden voimistelijalla tulee olla Liikuntaviraston kulkukortti, jolla pääsee porteista sisään voimistelusaliin. Käpylän ryhmien voimistelijat eivät tarvitse kulkukorttia.

Kauden alussa Kisahallin ja Liikuntamyllyn aulan kassa ruuhkautuu. Jos mahdollista, lunasta/päivitä kulkukortti jo ennakkoon, tai tule asioimaan ajoissa ennen ensimmäisen harjoituskerran alkua.

Poikkeusharjoituksien ajaksi voi Kisahallin ja Liikuntamyllyn kassalta pyytää kertakäyttökortin. Tällöin on kerrottava voimistelijan seura ja ryhmä, sekä syy kertakäyttökortille.

Uudet voimistelijat


Uudet voimistelijat ostavat kulkukortin Kisahallin tai Liikuntamyllyn kassalta. Kortti maksaa kolme euroa. Kassalle tulee ilmoittaa voimistelijan nimi, puhelinnumero, ryhmän nimi ja seuran nimi (Alppilan Salamat).

Kulkukortin jo omistavat voimistelijat


Voimistelijat, joilla on kulkukortti ennestään, päivittävät tietonsa Kisahallin tai Liikuntamyllyn kassalla. Sama kortti toimii sekä Liikuntamyllyssä, että Kisahallissa. Kassalle tulee ilmoittaa voimistelijan nimen lisäksi seuran nimi (Alppilan Salamat), ryhmän nimi sekä puhelinnumero.

Huoltajakortti alle 7-vuotiaiden voimistelijoiden huoltajille


Huoltajakortti saatavilla vain Kisahallilla.
Alle kouluikäisen voimistelijan kulkukortille ladataan voimistelijan, sekä yhden huoltajan tiedot. Huoltaja ja alle kouluikäinen voimistelija kulkevat yhdellä kulkukortilla samanaikaisesti kulkuportista. Huoltaja vie voimistelijan pukuhuoneiden kautta telinevoimistelusalin portille ennen harjoitusta ja hakee voimistelijan samasta paikasta voimistelutunnin loputtua.

Huoltajan on poistuttava Kisahallin kulkuporttien sisäiseltä alueelta harjoituksen ajaksi. Huoltaja voi odottaa esim. Kisahallin kahvilassa harjoituksien ajan. Huoltajat eivät voi jäädä parvelle tai voimistelualueen reunalle katsomaan harjoituksia. Huoltajana voi toimia eri henkilö (kuin kortille on ladattu), mutta korttiin ladataan vain yhden huoltajan tiedot. Kulkukorttia ostettaessa kassalle tulee ilmoittaa voimistelijan nimi, ryhmä, seura (Alppilan Salamat), sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.