Seura

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!


Seura keskittyy erityisesti naisten ja miesten telinevoimisteluun sekä TeamGymiin. Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa vuonna 1959 ja seuran kotipaikkana, sekä toiminta-alueena on Helsingin kaupunki.

Alppilan Salamoiden toiminnassa on tärkeää, että voimistelijat saavat asettaa omat harraste- ja kilpailutavoitteensa. Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden voimistella haluamalleen tasolle, aina aloittelijasta maajoukkue¬tasolle saakka. Seuran tehtävänä on huolehtia, että se voi tarjota laadukasta valmennusta voimistelijan ikä- ja taitotasosta riippumatta.

Alppilan Salamilla Olympiakomitean laatusertifikaatti vuodesta 2016 lähtien

Tähtiseura-ohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Ohjelman ovat yhteistyössä luoneet Olympiakomitea, lajiliitot, sekä aluejärjestöt. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat. Tähtiseura-ohjelma on korvannut aikaisemmin käytössä olleen Sinettiseuratoiminnan, johon seuramme kuului vuodesta 2006 lähtien.