Harrastevoimistelu

Telinevoimistelun harrasteryhmät


Telinevoimistelu on monipuolinen harrastus, joka kehittää muun muassa notkeutta, koordinaatiokykyä, kehonhallintaa, voimaa, esiintymistaitoa sekä keskittymiskykyä. Se tuo lapsille ja nuorille uusia ystäviä, sekä onnistumisen kokemuksia. Voimistelu on harrastus joka sopii kaikille.

Tarjoamme ryhmiä kaiken ikäisille ja tasoisille voimistelijoille. Nuorimmat pääsevät aloittamaan perhejumpassa vanhemman kanssa ja aikuisille on tarjolla ryhmiä alkeista jatkotasolle saakka. Mikäli tarvitset apua sopivan ryhmän valinnassa, autamme mielellämme.

 

Tutustu ryhmiin!Supersankarit 3-7-vuotiaille

Supersankareiden harrasteryhmässä nautitaan liikkumisen riemusta Supersankareiden lailla! Tunneilla pääset harjoittelemaan erilaisia liikkunnallisia perustaitoja ja voimistelun alkeita iloisessa ryhmässä osaavien ohjaajien kanssa. Mikä on sinun oma liikunnallinen supervoimasi?Lasten ja nuorten ryhmät

Lasten ja nuorten ryhmissä opetellaan voimistelun perusliikkeitä aloittaen kuperkeikoista ja edeten kärrynpyörien kautta lopulta jopa puolivoltteihin. Samalla harjoitellaan voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta, joilla rakennetaan pohjaa vaativampien liikkeiden opettelulle.Aikuiset

Aikuisten telinevoimistelussa harjoitellaan oman taitotason mukaisesti esimerkiksi kuperkeikkaa, kärrynpyörää tai voltteja sekä kokeillaan eri telineitä. Treenit sisältävät alkuverkan, venyttelyn, telineharjoitteita ja voimaharjoitteita.