Telinevoimistelu – Harrasteryhmät

Telinevoimistelun harrasteryhmät


Telinevoimistelu on monipuolinen harrastus, joka kehittää muun muassa notkeutta, koordinaatiokykyä, kehonhallintaa, voimaa, esiintymistaitoa sekä keskittymiskykyä. Se tuo lapsille ja nuorille uusia ystäviä, sekä onnistumisen kokemuksia. Voimistelu on harrastus joka sopii kaikille.

Tarjoamme ryhmiä kaiken ikäisille ja tasoisille voimistelijoille. Nuorimmat pääsevät aloittamaan perhejumpassa vanhemman kanssa ja aikuisille on tarjolla ryhmiä alkeista jatkotasolle saakka. Mikäli tarvitset apua sopivan ryhmän valinnassa, autamme mielellämme.

 

Tutustu ryhmiin!Temppukoulut 3-5-vuotiaille

Temppukoulussa opetellaan voimistelun ja liikkumisen perustaitoja, kuten juoksemista, kiipeilyä, tasapainoilua ja kuperkeikkoja leikkejä ja ratoja hyväksi käyttäen. Temppukoulu on hyvä pohja kasvavalle ja liikkuvalle lapselle.Jumppakoulut 5-16-vuotiaille

Jumppakoulussa opetellaan voimistelun perusliikkeitä aloittaen kuperkeikoista ja edeten kärrynpyörien kautta lopulta jopa puolivoltteihin. Samalla harjoitellaan voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta, joilla rakennetaan pohjaa vaativampien liikkeiden opettelulle.Aikuiset yli 17-vuotiaille

Aikuisten telinevoimistelussa harjoitellaan oman taitotason mukaisesti esimerkiksi kuperkeikkaa, kärrynpyörää tai voltteja sekä kokeillaan eri telineitä. Treenit sisältävät alkuverkan, venyttelyn, telineharjoitteita ja voimaharjoitteita.